Organisatie

RoelRoel van Dongen ( 1953 )
Directeur IdeeSafe

Roel werkt sinds 1987 als beroepsartiest onder de artiestennaam Roelino. Daarvoor heeft hij een Hbo-opleiding welzijnswerk gevolgd. Na 10 jaar ervaring als groepsleider op een internaat voor moeilijk opvoedbare jongeren, is hij terechtgekomen in de entertainment-branche. Als een van de eerste zelfstandige artiesten is hij ruim 10 jaar de huisharlekijn geweest bij Arjan van Dijk BV. Als initiator / mede-oprichter / voorzitter is hij sinds 2001 tevens directeur van het “Artiesten Belangen Centrum ABC”, een brancheorganisatie voor professionele artiesten. Roel heeft jarenlange (internationale) ervaring en ruime vakkennis opgedaan in de theater- & entertainmentbranche. Hij is veel onwetendheid tegengekomen op het gebied van bescherming van rechten en ook een algemene frustratie op het gebied van plagiaatbestrijding. Vanuit zijn betrokkenheid en een sterk sociaal rechtvaardigheidsgevoel is hij een grondig onderzoek gestart. Dit heeft geresulteerd in het ontwikkelen en realiseren van een totaal nieuw bedrijfs-concept: IdeeSafe!

 

Ellen2Ellen van Dongen-Zadora ( 1956 )
Bureau-assistent IdeeSafe

Ellen heeft als studie- en werkervaring de dienstverlenende en verzorgende sociaal pedagogische sector als achtergrond. Opvoeding en onderwijs van jeugd en jong volwassenen zijn haar interessegebied en werkterrein.
Ellen werkte ruim 12 jaar part-time in de informatheek van een grote scholengemeenschap. Zij was daar verantwoordelijk voor het vergaren, opslaan en beheren van gegevens over vervolgopleidingen, studie- en beroepskeuze. Momenteel is zij docent-assistent op een middelbare school in Rosmalen. Ellen zal als bureau-assistente ondersteuning bieden bij de meest voorkomende werkzaamheden van IdeeSafe.

 

PieterHeeringa3Mr. P.G. (Pieter) Heeringa
Notaris

Pieter Heeringa is sinds april 2000 als notaris werkzaam. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd in Leiden en Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf juli 2010 heeft hij een bloeiende praktijk bij Hoffspoor Notarissen te Rosmalen, voorheen Huijbregts Notarissen. Het accent van zijn werkzaamheden ligt op het gebied van ondernemingsrecht en estate planning. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in ESCROW-activiteiten. Escrow (zekerheidsstelling in handen van de notaris) is een term voor een rechtsprocedure, waarin rechten en plichten beschreven staan van leveranciers m.b.t. bescherming en veiligheid van vitale informatie die nodig is voor het functioneren van hun product, diensten en bescherming van intellectuele eigendom.

Pieter Heeringa
Hoffspoor Notarissen
Hoff van Hollantlaan 5
5243 SR Rosmalen
I: www.hoffspoor.nl
T: 073 – 523 25 33
 

JosvanderWijstMr. A.A.H.M. (Jos) van der Wijst
Adviseur IdeeSafe

Jos van der Wijst is als beëdigd advocaat sedert 1991 werkzaam op een groot advocatenkantoor te Boxtel. Hij is gespecialiseerd in o.a. auteursrecht, intelectueel eigendom IE/IT-recht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, incasso.
Lid van specialistenverenigingen
* Vereniging voor Mededingingsrecht
* Ligue Internationale du Droit de la Concurrence [LIDC]
* Beneluxvereniging voor Merken en Modellen [BMM]
* Vereniging voor Auteursrecht
* Vereniging voor Intellectuele Eigendom [AIPPI]
* Licensing Executives Society Benelux [LES]
* Vereniging van incasso advocaten [VIA]
* Internationale vereniging van jonge advocaten [AIJA]

Jos van der Wijst
Bogaerts & Groenen advocaten
Parkweg 12
5282 SM Boxtel
I: www.bogaertsengroenen.nl
T: (+31) (0)411 67 55 33

 

PvLPeter van Loosbroek ( 1958 )
Microsoft Office ontwikkelaar

Gedreven door passie en enthousiasme vanwege de ongelimiteerde mogelijkheden binnen de Microsoft Office omgeving, richtte Peter in 1995 zijn bedrijf Office Programs op. Daarnaast is hij erg gefocust op een manier van werken waarmee een zo hoog mogelijke kwaliteit wordt gescoord. Met flink wat jaren ervaring achter de kiezen, ontwikkelt hij IT-maatwerkoplossingen binnen de Microsoft Office omgeving voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Een mooi bewijs voor bovengenoemde stelling is de enthousiaste manier waarop hij voor IdeeSafe een zeer krachtige en op maat gemaakte database heeft ontwikkeld!

Peter van Loosbroek
Office Programs
I: www.officeprograms.nl
T: 073- 532 44 59
M: 06- 21 85 32 20