Diensten

Niet iedereen heeft de mogelijkheden en/of capaciteiten om ideeën te vertalen naar zintuiglijk waarneembare zaken

IdeeSafe kan u helpen om uw ideeën om te zetten in een daadwerkelijk concept. Daarbij biedt IdeeSafe de unieke mogelijkheid om ook geluid-, foto-, film- & video-opnamen als registratiebewijs op te slaan. Na alles te hebben gedigitaliseerd wordt het materiaal op cd-rom/dvd opgeslagen.

Niet in alle gevallen kunnen wij zelf de benodigde en gevraagde diensten leveren voor het verwerken van uw aangeleverde materialen. Indien nodig besteden wij specialistisch werk uit of verwijzen wij graag door naar ons bekende bedrijven en organisaties, waarvan wij zeker weten dat ze kwalitatief goede en betrouwbare diensten leveren.

IdeeSafe helpt u desgewenst ook verder op weg ter realisering van uw plannen, ideeën en concepten. Wij kunnen u ook met bedrijven en instellingen in contact brengen, die u bij de realisatie van dienst kunnen zijn. Naast de registratie van uw concepten, kunnen wij ook het startpunt zijn voor een succesvolle realisatie van een idee of concept.

Meerdere ideeën, 1 registratie: 

Het is mogelijk in één registratie meerdere concepten (uitgewerkte ideeën) onder te brengen. Dit levert een besparing van tijd, energie, en …. niet onbelangrijk …. van kosten op. Voor het deponeren van meerdere ideeën in één registratie hanteren wij een afnemend tarief.

Een persoonlijke aanpak en betrokkenheid van u als auteursgerechtigde vinden wij erg belangrijk. Zonder deze betrokkenheid van de auteursgerechtigde is het welhaast onmogelijk om daadwerkelijk een toegevoegde waarde te zijn. Ook nadat u uw concept door ons heeft laten registreren, blijven wij daarom betrokken bij uw ideeënportefeuille en blijven met u mee denken.

Telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij u graag vrijblijvend informeren en uw vragen beantwoorden. Aarzelt u niet om contact op te nemen.